[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 122: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 124: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 126: Invalid argument supplied for foreach()
Forum Lazzaroni • View topic - Da funk Matra
Switch to full style
Biler, motorsykler og reservedeler. Eller en båt. Eller en annen retrodings.
Topic locked

Da funk Matra

Sun 29 Aug 2010 21:42

Image
se også finn Referanse 24091217

Dette er en sjelden godbit. Det finnes to muligheter til å kjøre mittmotorbil med to vakre passasjerer: Matra Murena eller McLaren F1. Så fremt du ikke er mangemillionær er Matraen tingen. Designet i de ville syttiårene hvor det å ha sex var sikkert og det å kjøre racerbil farlig.

Et vakkert glassfiberkarosseri tegnet av Antonis Volanis; med galvanisert rør-ramme chassis. En sterk og rustfri konstruksjon som laget for Norske veier. For de som ikke har kjørt en Matra, forbered deg på et sjokk: Denne bilen ligger ekstremt bra på veien. Man kan gjerne sammenligne veiegenskapene med Porsche, Ferrari og Lotus fra samme tidsepoke, men jeg tror at Murenan er bedre. Egenskapene minner mye om Lotus fantastiske Esprit. For å hjelpe et fenomenalt chassis har vår Matra gateslicks fra Yokohama.

Med bare 1050 kilo egenvekt og en sterk 2,2 liter flytter det bra på seg også. Du blir glad av å kjøre Matra. Dett er en bil du kjører deg tur med bare fordi du kan og ikke må.

Tøff bil tenker du, men deler finnes vel ikke? Heldigvis kan man kjøpe alt til disse bilene. Prisene er særdeles humane. Hva med et komplett skinninteriør for 8000 kr? Ikke at du trenger dette, vår bil fikk setene trukket om i sin karriere og de er fremdeles veldig fine. For at du skal gjøre et godt kjøp, tok vi oss friheten å skifte alle væsker og bytte de slitedelene som trengtes. Deretter tok vi den på EU-kontroll hvor den gikk igjennom med null feil.

Dessverre har vi ikke garasje til skjønnheten vår denne vinteren, og ber om en verdig arvtaker. 55.000,- kr er vel ca halvparten av hva den burde koste. Imidlertid er du rett mann eller kvinne kan en elegant prisreduksjon diskuteres. I all høflighet da selvsagt. Lakken er ikke perfekt og litt kjærlighet må den få, men det har den jammen fortjent! Sist vi sjekket fantes det bare 8 slike biler i Norge. En sjelden fugl og en unik mulighet.

Registrert 3 mnd i 1982, så også snart veteran med de fordelene det gir. Ring for en hyggelig prat og evt. en prøvetur hvis du er seriøst interessert.

Ta kontakt på

christer(ætt) raceunivers.com elelr ring 41637161
Topic locked