[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 122: preg_match_all(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 124: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_reimg.php on line 126: Invalid argument supplied for foreach()
Forum Lazzaroni • View topic - 1995 BMW 530i Touring (manuel)
Switch to full style
Biler, motorsykler og reservedeler. Eller en båt. Eller en annen retrodings.
Topic locked

1995 BMW 530i Touring (manuel)

Mon 23 Feb 2009 00:43

Tenkte og høre om det kan ha seg av interesse og legge denne bilen ut for salg?
Selv om det er harde tider med fininaskrise og det hele, har man herved mulighet og unne seg en bil som er uvanlig, selv i Sweariket. Bilen det er snakk om er en BMW 530i Touring fra 1995 med under 230.000 km på telleverket.

Siden bilen er fra 95 så betyr det at den har den lille V8teren under panseret som har en 5 trinns manuel kasse som til sammens med at det er en stasjonsvogn gjør at den er veldig skjelden her oppe i nord.

Videre så har den meste av utstyr, el vinduer, speil, soltak, ac, fartsholder, centralås, ettermotert alarm med fjærnkontroll, avtagbart slepekrok osv.

Så kommer det noen ting som teller litt ned på bilen:
Den er 14 år gammel, så overflaterust nederst på dørene og rundt tanklokket har kommet (normalt på BMW E34)
Et klips er defekt på inneraket foran på (panorma) soltaket, så innertaket blir ikke med når du åpner soltaket. Enten fikser du klipset, eller bytter til nytt/brukt innertak for soltaket. Til en opplysning har jeg ikke brukt soltaket så mye pga fungerende ac på bilen.

Det følger også med 3 sett med dekk, 15 toms alufelg med piggdekk (vinterhjul)
Originale 15 tom alu felgene som fulgte med bilen fra ny (sommer) og 17 toms BBS som er de som er avbildet på bilde av bilen.

Bilen selges pga jeg bruker alt for mye kollektivt for tiden, så bilen står!
Videre så kan mer info om bilen ved at du sender meg en mail: bmwe32 (att) live.se eller at du sender meg en PM

Pris: 30.000,- SEK (ca 23 tusen Norske kroner)

Image

Image

Image
Topic locked